Kurs og tur på Svalbard

Bli med på kurs og tur

Bli med oss på padlekurs og tur i kajakk i Norges nordligste padleparadis, Isfjorden på Svalbard.

For første gangen har du nå en mulighet til å padle singelkajakk sammen med likesinnede padleentusiaster, ledet av svært erfarne veiledere.

 

Isfjorden på Svalbard

Vi har i en årrekke drevet med kursing innen Norges Padleforbund sin kursstige her oppe, har guidet turister, og padlet mange turer her på fritiden. I 2019 startet vi en hyggelig tradisjon med kurs, samling og tur, med utgangspunkt lengst ut i Isfjorden. Der får vi spennende forhold med vind, strøm og dønninger fra polhavet, arktisk kulde i luft og vann, og kanskje hvalross eller isbjørn.

 

Kurs, samling og tur under arktiske forhold

Aktivitetslederkurs hav
22. juni-25. juni 2021

Aktivitetslederkurset i havpadling er for deg som allerede har Teknikkurs hav fra NPF fra før og er klar for å bli aktivitetsleder og vil ta kurset under arktiske forhold på Svalbard. Kurset holdes på Kapp Linne. Vi holder også kurs 19.-22. juni ved stor etterspørsel.

 

Langtur langs Isfjorden i kajakk

27. juni-3. juli 2021

Vi drar ut på oppdagelsesferd i kajakk i den flotteste delen av Isfjorden. Vi pakker med telt, god mat, rifle, kikkert og godt humør. Så padler vi langs breer, en varierende kyst, og blant Svalbards rikeste tundra. Vi gleder oss til en ukes luksus i det enkle livet. Bli med!

Mer informasjon og påmelding på Svalbardkayak.no.