Kurs og tur på Svalbard

Bli med på kurs og tur

Bli med oss på kurs og tur i Norges nordligste padleparadis, Isfjorden på Svalbard.

For første gangen har du nå en mulighet til å padle singelkajakk sammen med likesinnede padleentusiaster, ledet av svært erfarne veiledere.

 

Isfjorden på Svalbard

Vi har i en årrekke drevet med kursing innen Norges Padleforbund sin kursstige her oppe, har guidet turister, og padlet mange turer her på fritiden. I 2019 startet vi en hyggelig tradisjon med kurs, samling og tur, med utgangspunkt lengst ut i Isfjorden. Der får vi spennende forhold med vind, strøm og dønninger fra polhavet, arktisk kulde i luft og vann, og kanskje hvalross eller isbjørn. Vi er fullbooket i 2019, og ser nå frem til 2020.

 

Kurs, samling og tur under arktiske forhold

Aktivitetslederkurs
30. juni-3. juli 2020

Aktivitetslederkurset er for deg som allerede har Teknikkurs NPF fra før og er klar for å bli aktivitetsleder og vil ta kurset under arktiske forhold på Svalbard. Kurset holdes på Kapp Linne.

NPF aktivitetsledersamling
3-5. juli 2020

NPF aktivitetsledersamling i regi av Svalbard seilforening er åpen for aktivitetsledere som vil lære mer om tur og turledelse under arktiske forhold. Samlingen holdes på Kapp Linne.

Langtur langs Isfjorden i kajakk

5-11. juli 2020

Rett etter aktivtetsledersamlingen i 2020, fra 5. – 11. juli, inviterer vi til oppdagelsestur til den flotteste delen av Isfjorden. Vi begynner ved Daudmannsodden og avslutter i Ekmanfjorden eller Dicksonfjorden. Underveis padler vi langs breer, en varierende kyst, og blant Svalbards rikeste tundra.

Mer informasjon og påmelding på Svalbardkayak.no!